Het is de grootste kunst het evenwicht te vinden
tussen wat je te geven hebt en wat de ander kan en wil ontvangen.

Anderen over de coaching van Gerlanda:

Gerlanda heeft mij inzicht gegeven in mijn werkhouding. Ik nam te weinig pauzes, gaf me leeg en pleegde roofbouw. Ik heb door de coaching geleerd om meer vanuit rust aan de gang te gaan en mijn werk meer te doseren. Door een rustiger werktempo ben ik nu effectiever in mijn werk. Ook zijn we aan de slag gegaan met het ombuigen van (ziekmakende) negatieve overtuigingen door het opschrijven van helpende gedachtes, die ik veel geoefend heb. Gerlanda heeft mij ook erg geholpen met het verkleinen en in hapklare brokken opdelen van alle grote klussen die op mijn bordje liggen. Kortom, ik ben erg tevreden over de coaching van Gerlanda.

Ik vond het coachingstraject heel zinvol. Het was heerlijk dat er echt naar me geluisterd werd. Ik heb mijn leven weer op de rit en kan me veel beter ontspannen. Als ik geen coaching had gehad had ik het waarschijnlijk niet volgehouden en was ik afgeknapt. Ik zie nu in dat ik zelf verantwoordelijk ben en dat ik zelf dingen kan veranderen in mijn leven.

Ik weet nu dat ik heel veel roofbouw heb gepleegd op mezelf. Ik vond het erg moeilijk om nee te zeggen tegen mensen omdat ik graag door iedereen aardig gevonden wilde worden. Ik heb geleerd beter voor mezelf op te komen en meer stil te staan bij wat voor mij echt belangrijk is. De uitleg over wat stress met me doet helpt me ook om eerder tijd voor mezelf te nemen.