357
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-357,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Duurzaam herstel

Een traject begint met het invullen de stress klachten vragenlijst en een intake gesprek. Ik wil graag weten wat je huidige situatie is en welke klachten je hebt. Als je helder hebt wat de oorzaken zijn hoor ik dat ook graag. In de intake licht ik mijn visie op overbelasting/stress toe en laat ik zien wat er in je lijf en brein gebeurt. Je gaat begrijpen wat de oorzaak van je klachten is. Dit geeft gelijk al richting aan wat je nodig hebt om te herstellen. Hierbij bespreken we gelijk je scores op de vragenlijst. 

 

Bij dit traject kies je voor de modules stressfysiologie en herstel. Het traject begint met inzicht krijgen in de stressfysiologie. Verder krijg je informatie over herstel en herstelmaatregelen. Je herstelproces is maatwerk. Er zijn talloze adviezen maar het gaat erom dat jij ontdekt welke van deze adviezen jou gaan helpen. Wat past bij jou en jouw situatie. Een kwestie van uitproberen. Wat doet een oefening met/voor jou? Tussen onze contactmomenten door ga je hier mee aan de slag. Een actieve houding hierin van jou zorgt voor succes!

 

Tussen de 3e en 4e sessie vul je weer de stress klachten vragenlijst in om te meten in hoeverre je klachten al zijn afgenomen. Deze meting geeft ook weer richting aan de vervolgadviezen die je van me krijgt en waarmee je dan zelf verder aan de slag kunt. Indien gewenst kunnen eventuele vervolgsessies ingepland worden.

 

Bij dit traject kun je eventueel gebruik maken van een Psycho Fysiologische meting (deze meting wordt ingezet inzicht te geven in je lichamelijke reacties op stress. De meting geeft informatie over de manier waarop het autonome zenuwstelsel reageert op mentale belasting en in rust) of een Hartslag variabiliteitsmeting (deze meting meet de balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning van je lichaam). 

Investering vanaf:

€ 495,-

Date

20 april 2021

Category

Duurzaam herstel