21998
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21998,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Online herstel plus

Bij dit traject kies je ervoor alle gesprekken online te voeren. Dit kan via een beeldbellen maar ook telefonisch. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. 

 

Een traject begint met het invullen de stress klachten vragenlijst en een intake gesprek. Ik wil graag weten wat je huidige situatie is en welke klachten je hebt. Als je helder hebt wat de oorzaken zijn hoor ik dat ook graag. In de intake licht ik mijn visie op overbelasting/stress toe en laat ik zien wat er in je lijf en brein gebeurt. Je gaat begrijpen wat de oorzaak van je klachten is. Hierbij bespreken we gelijk je scores op de vragenlijst. 

 

Als je de oorzaken van je overbelasting helder hebt, kunnen we gelijk ook je doelen inventariseren. Soms is het niet allemaal zo helder en komen er later als je de stressfysiologie doorziet nog doelen bij. Alles is mogelijk.

 

Bij dit traject kun je bij de intake facultatief gebruik maken van een Hartslag variabiliteitsmeting (deze meting meet de balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning van je lichaam). Indien nodig maak ik een Energie Check Up rapportage van de intake en de metingen om je bedrijfsarts te informeren.

 

De logische volgorde in het traject is inzicht krijgen in de stressfysiologie. Vanaf het begin gaat we werken aan je herstel. Herstel is maatwerk, er zijn talloze adviezen te bedenken maar het gaat erom dat jij ontdekt welke van deze adviezen jou gaan helpen. Wat past bij jou en jouw situatie. Een kwestie van uit proberen. Wat doet een oefening met/voor jou? Tussen onze contactmomenten door ga je allerlei dingen uit proberen. 

 

Afhankelijk van het herstel van je vermoeidheid en verstoring van de cognitieve functies gaan we de overstap maken maar een gezond zelfmanagement voor de lange termijn. Om te onderzoeken hoe gezond jouw zelfmanagement is krijg je informatie hierover om door te lezen en opdrachten voor een stuk zelfonderzoek. Mocht je al precies helder hebben welke gedragspatronen je in de weg zitten dan kunnen we deze uitwerken met de interventies die geschikt zijn om online te gebruiken. Deze komen uit diverse coachmethodes. 

 

Je kan bij dit traject ervoor kiezen om tussen de sessies door modules te volgen van het innovatieve E-health platform Gezond boel. Tevens is deze module uit te breiden met testen van LDC Business. Zij leveren software voor arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim.

Investering vanaf:

€ 795,-

Date

25 april 2021

Category

Online herstel