18956
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-18956,page-child,parent-pageid-1815,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation READ MORE

Nlp helpt je bij stress je blik te verruimen!

Als je last hebt van stressklachten of burn out bent, is het belangrijk eerst een stuk fysiek herstel te bevorderen helemaal als je werkgeheugen ook verstoord is. Je hebt energie nodig en een helder hoofd om te kijken naar de oorzaken en je onderliggende gedragspatronen die ervoor hebben gezorgd dat je uitgeput raakte. 

 

En heel vaak weten we daarbij best wel wat we niet meer willen. Als je hier alleen over praat verandert er vaak niet zoveel. Natuurlijk is het fijn en ook goed om dingen van je af te praten. Maar hiermee kun je ook een verhaal creëren waarmee je een situatie of bepaald gedrag van jezelf in stand houdt. Het is de vraag of dat je gaat helpen om te herstellen. 

Om duurzaam te herstellen is het goed om je focus te verleggen naar wat je wel wil!

Dit geeft energie, beweging, en een positieve kijk op de toekomst! Neuro linguïstisch programmeren (NLP) is hierbij een fijn hulpmiddel. Concrete situaties waar je tegen aan loopt zijn uitgangspunt om te onderzoeken hoe jij in de toekomst om wil gaan met stress, het stellen van grenzen, perfectionistisch gedrag, communiceren met anderen etc.  Hierbij kijken we naar je gedrag, je gedachtes, je gevoelens, je normen en waarden, en alles wat je gelooft over jezelf, je situatie en de wereld.

 

Door je gewenste toekomstbeeld te vergelijken met hoe je het tot nu toe hebt gedaan ontdek je je hindernis. En deze laat zien wat je nodig hebt om een duurzame verandering door te voeren. Ieder mens beschikt over de hulpbronnen die hij nodig heeft. Soms moet je ze alleen even wakker maken.

 

Door al jouw ervaringen ben je op een bepaalde onbewuste manier geprogrammeerd. En met neuro linguïstisch programmeren kun je daar op een positieve manier invloed op uitoefenen en duurzame veranderingen doorvoeren.

Nlp geeft je weer grip op je leven!